Apartament 3 camere mobilat si utiliat premium - 90mp, Titan

Bucuresti, Bucuresti
149,000 EUR
0 EUR / mp

Caracteristici

  • Oferit de Persoana fizica

Descriere

Apartament spatios cu 3 camere,2 bai, mobilat si utilat premium. 90mp utili, 75mp interior, 15 mp terasa. Spatiu separat de depozitare in camara. Acces pe terasa din fiecare camera.
Bucatarie mobilata si utilata – mobilier din MDF vopsit, masina de spalat vase, plita si cuptor Electrolux, frigider smart LG. Baia mare include masina de spalat si uscator AEG.
Apartamentul este utilat cu aer conditionat multisplit Daikin (gama premium).
Dormitor matrimonial cu dressing si pat tapitat facute pe comanda.
Multiple imbunatatiri pe partea electrica fata de proiectul initial – implementare mai multe surse de iluminare, mai multe prize, cap scara pe sursele de iluminat din living&hol.
Living cu perete cortina si vizibilitate ne-obturata de alte constructii.

In proximitatea apartamentului se afla 5 scoli primare si gimnaziale si mai multe gradinite, policlinica Titan, la distanta de mers pe jos (2-3 minute).
In fata blocului se afla parcul Titanii/Romulus (2 minute de mers pe jos), iar la 10 minute de mers pe jos este accesibil parcul Titan. Blocul se afla intre 2 statii de metrou – Titan si Nicolae Grigorescu.

Pentru mai multe fotografii si detalii, imi puteti scrie in privat.

Exclus agentii. Arata mai mult

Proprietati similare

    Inchiriez garsoniera Agatha Birsescu (dristor) 5 minute statia de metrou ,modificata ,camera dormitor separata

100 RON Piata Romana, regim hotelier!

Bucuresti, Bucuresti

    Ne bucuram sa va avem oaspeti la locatiile noastre - garsoniere si apartamente, situate in zone ultracentrale - Piata Romana, Piata Universitatii, Piata Victori…

1,100 RON Inchiriez Garsoniera

Bucuresti, Bucuresti

    Proprietar, inchiriez garsoniera, zona Vitan, bulevardul Energeticienilor nr 118. Et 2/2 , cladire privata, complet utilata Mai multe detalii la tel.

    Proprietar! Inchiriez birou sediu firma utilat si mobilat complet, de lux, 5 camere, etaj 2. Este format din 6-8 birouri de lucru, sala sedinte, o sala de astep…

118,000 RON Vand ap In 9Cloud Residence Pipera

Bucuresti, Bucuresti
  • 2 Camere